Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
  
Connecta
Cat     Esp     Eng
Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.

27 mai

El perro del hortelano

dissabte, 27/05/2017 20.00 h 

El perro del hortelano

Compañía Nacional de Teatro Clásico

dissabte, 27/05/2017 20.00 h 

TEATRE

Sisena marxa per al Teatre Clàssic. Helena Pimenta li ha ficat una sisena marxa al teatre clàssic espanyol. El Segle d’Or, en els muntatges per a la Compañía Nacional de Teatro Clásico, cobra una agilitat vertiginosa: les escenes se succeeixen sense alè, com en una pel·lícula d’acció.
La comparació fílmica és encara més precisa si tenim en compte l’energia que desplega en les escenes de capa i espasa. En El perro del hortelano, clàssic de Lope de Vega que Pilar Miró va dur a la gran pantalla, aplica la mateixa fórmula per ressaltar el conflicte de la comtessa Diana, atrapada entre l’amor i l’honor. La seva versió subratlla la visió crítica i inconformista de Lope sense renunciar al seu potencial còmic.

Durada: 110min.
Idioma: Castellà
30 mai

Dansa espanyola - Un olé al óleo

dimarts, 30/05/2017 20.00 h 

Dansa espanyola - Un olé al óleo

Conservatori Professional de Música i Dansa

dimarts, 30/05/2017 20.00 h 

DANSA
Fi de Curs dels alumnes de dansa


1 jun 1 dia
més

Ragazzo

1 i 2 de juny

Ragazzo

Teatre Tot Terreny

1 i 2 de juny

TEATRE

Caigut en la batalla de Génova. Sembla impossible que un sol actor pugui evocar amb veracitat documental el caos massiu de la ‘batalla de Gènova’, lliurada per la policia contra milers de manifestants antiglobalització que protestaven per la cimera del G8 de 2001. Però Oriol Pla, amb el seu físic enèrgic, ho aconsegueix. La seva interpretació està inspirada en les últimes hores que va viure l’activista Carlo Giulani abans morir, fruit del tret gairebé a boca de canó d’un carabiniere. La crítica barcelonina l’ha ungit com a millor actor revelació de 2015 per aquest treball, que, al seu pas pel Teatre Lliure, no va deixar ningú indiferent. Combinant el reportatge periodístic i la reflexió sociopolítica, aquesta obra il·lumina les arrels de la ràbia juvenil contra un sistema impassible a les seves reivindicacions.

Una producció de la companyia Teatre Tot Terreny.

Durada: 80min.
Idioma: català
4 jun

Concert de Fi de Curs

diumenge, 4/06/2017 19.00 h 

Concert de Fi de Curs

Cors del Teatre Principal

diumenge, 4/06/2017 19.00 h 

10 jun 1 dia
més

Carmen, Compañía Nacional de Danza

10 i 11 de juny

Carmen, Compañía Nacional de Danza

XXXI Temporada d'òpera i ballet

10 i 11 de juny

Johan Inger va optar per desmarcar-se tant del folklorisme encartonat (typical spanish) com de la pretesa modernitat de les avantguardes. Per modelar la seva peça es va recolzar més en Merimée que en Bizet. I va furgar en la psicologia dels personatges per entendre la seva propensió a la passió. Ja saben: l’amor desmesurat i la gelosia salvatge. Inger tampoc ‘indulta’ el crim passional, la qual cosa avui anomenaríem violència de gènere: evitable i menyspreable.

Direcció i coreografia: Johan Inger
Música: Rodion Shchedrin i Georges Bizet

Compañía Nacional de Danza
Orquestra Simfònica de les Illes Balears
Direcció musical: Manuel Coves
14 jun

Grand Applause

dimecres, 14/06/2017 20.00 h 

Grand Applause

Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol

dimecres, 14/06/2017 20.00 h 

PERFORMANCE

Carmen ‘Performatitzada’. Jorge Dutor i Guillem Mont s’acosten a la Carmen de Bizet en el seu quart projecte conjunt. A Grand Applause, un treball que planteja un trànsit d’allò expositiu a allò performatiu, han embarcat a altres tres creadors: l’artista visual i arquitecte Luis Úrculo, el coreògraf Norberto Llopisi el dissenyador de moda Bernhard Wilhem.
Cadascun aporta el seu treball i assumeix un rol diferent: Don José, Carmen i el torero Escamillo, respectivament. La seva instal·lació, que dialoga amb la Carmen de la Compañía Nacional de Danza que acull també el Principal, suposa un pas més en l’anàlisi sobre el llenguatge i les convencions d’aquest consolidat tàndem artístic.

Amb la col·laboració de Graner i SALMON Festival, Museo Universitario del Chopo, Estiu en Obres, Las Naves Espai d’Innovació i Creació. Amb el suport de Beques a la Recerca i la Creació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i el pensament de la Generalitat de Catalunya.

Durada: 80min.
Idioma: Català
15 jun 1 dia
més

La note d'à côtè

15 i 16 de juny

La note d'à côtè

Alfonso de Vilallonga

15 i 16 de juny

CABARET

La vida com una partitura. Les regles de la música també regeixen la vida. El músic i actor Alfonso de Vilallonga ho demostra en aquest divertit i exquisit cabaret. Tocar la nota del costat, en lloc de la marcada, suposa trair la llei de la partitura, sí, però també obre la porta a allò incert.
Aquests petits errors són els que van modelant la nostra existència. Vilallonga, Baró de Maldà i autor de la banda sonora de Blancanieves de Pablo Berger, interpreta al piano les seves composicions i fa recompte de vivències personals. L’acompanyen Elsa Rovayo (‘La Shica’),Antoni Mengis i Mónica López. Poètica, humorística i vital, aquesta comèdia musical va ser una de les sorpreses més suggeridores i refinades del Festival Grec.

Durada: 80min.
Idioma: Català, Castellà, Anglès i Francés
17 jun 1 dia
més

DOT

17 i 18 de juny

DOT

Maduixa Teatre

17 i 18 de juny

ESPECTACLE FAMILIAR

Un viatge pel minimalisme cromàtic. La companyia valenciana Maduixa Teatre porta més d’una dècada sobre els escenaris amb un objectiu clar: despertar en els nins el desig de jugar i d’experimentar. Magànimals, Pop´s corn, Tam Tam, Ras! i Mülier són espectacles familiars que demostren aquesta vocació lúdica. Però el seu major triomf fins avui ho ha aconseguit amb DOT, producció doblement guardonada amb el Max al millor espectacle infantil i amb el Premi FETEN. La seva combinació de dansa, música, teatre i noves tecnologies encén la imaginació i predisposa a un viatge màgic per territoris inspirats en el minimalisme i l’art conceptual de Sol Lewitt. Maduixa ens regala un festí visual projectat en pantalles en el qual, preparin-se, tot pot succeir.

Durada: 45min.
17 jun

J. E. Morente i J. Habichuela nieto

dissabte, 17/06/2017 20.00 h 

J. E. Morente i J. Habichuela nieto

Concert

dissabte, 17/06/2017 20.00 h 

FLAMENC

Dibuixant un nou horitzó. José Enrique Morente, fill del mestre Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonel 'La Pelota', es va inclinar pel cante, com el seu pare i les seves germanes, Estrella i Soleá. Malgrat la joventut, ha aconseguit crear un segell propi influenciat per l'estil de son pare, així com per altres músiques del món. Per la seva banda, Juan Habichuela, pertanyent a una de les dinasties més importants i longeves del flamenc, ha acompanyat a grans figures com a Estrella Morente, Diego Carrasco o José Parra. El 2011 va ser guardonat amb el Bordón de Oro de la Unión. Dos dels hereus de les sagues més importants del flamenc s'uneixen per oferir-nos un extraordinari concert, que dibuixa el futur d'aquest gènere, considerat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Durada: 75min.
24 jun 1 dia
més

Doménica

24 i 25 de juny

Doménica

Vicka Duran

24 i 25 de juny

TEATRE

La titellaire d'actors. Ens explica Vicka Duran que quan es va topar amb l'exposició que al 2014 el Prado va dedicar a Doménikos Theotokópoulos, El Greco, ja no va poder treure’s del cap l'ambigüitat d'aquells llenços. Producte de les reflexions derivades d'aquella trobada és Doménica: una experiència poètica on es juga a fer teatre dins del teatre i on es posen en peu fragments d'una vida que ens portaran a un espai de llibertat i emocions. No és la primera vegada que aquesta peça trepitja Palma, doncs ja va visitar l'escenari del Principal la temporada passada, penjant-se el cartell de “localitats exhaurides” en totes les seves funcions. Una proposta viva en la qual els personatges, immersos en la necessitat humana de trobar respostes, seran conduïts per Doménica, l'única que tindrà la clau del llenç final.

Durada: 60min.
Idioma: Castellá
29 jun

Maika Makovski

dijous, 29/06/2017 20.00 h 

Maika Makovski

Concert

dijous, 29/06/2017 20.00 h 

MÚSICA
Presentació del disc Chinook Wind

Tornar a casa. No són moltes les ocasions que el públic mallorquí té ocasió de veure el directe de Maika Makovski (Palma, 1983). Des de que a finals del passat segle, es va estrenar sobre els escenaris, Makovski ha seguit una carrera meteòrica que l’ha portada a actuar per bona part del món i provar diferents disciplines a més, òbviament, de la música com el teatre o la ràdio. Ara torna a Palma per presentar la darrera de les seves obres discogràfiques Chinook Wind, el setè dels seus discos. I ho fa acompanyada d’un quartet de corda, una formació poc habitual en el rock, el que farà encara més especial aquest concert a la Sala Gran del Principal.

Durada: 80min.

Més amb els teus esdeveniments:

Pròxims espectacles

5 jun

Presentació: "La feina que no s'acaba mai"

dilluns, 5/06/2017 20.00 h 
Properament

Presentació: "La feina que no s'acaba mai"

Cases Museu - CdM

dilluns, 5/06/2017 20.00 h 

PROJECCIÓ
"LA FEINA QUE MAI NO S'ACABA. El Cançoner Ginard"

Presentació del nou audiovisual "La feina que mai no s'acaba. El cançoner Ginard". Es tracta d'un documental de 25' que aborda la concepció folklòrica i la tasca realitzada per Rafel Ginard per a la recopilació del cançoner popular de Mallorca. Així mateix, el documental està vehiculat per les pròpies paraules de l'autor. El documental és una producció de la Casa Pare Ginard i Perifèrica Produccions, i lliga la paraula de l'autor amb l'entorn i la terra de Mallorca, d'on neix aquest llegat. En definitiva, el documental ofereix una nova mirada vers la poesia de la terra i es presenta el dia 5 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Actuació de Folk Souvenir (Joana Gomila i Laia Vallès)
Presentació a càrrec de Francesc Miralles, Paco Mulet, Miquel Sbert i Carme Castells
Properament
Fundació Teatre Principal de Palma
Carrer de la Riera 07003 Palma
Telèfon: 971219700
Correu electrònic: taquillatp@teatreprincipal.com

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
CIF G57076812
Desenvolupat perKoobin