Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.


Accions formatives i tallers...

II Jornades sobre la Inclusió Social a les Arts Escèniques 28.9.2019 + Entrada Happy Island

La segona edició de les Jornades d’inclusió a les Arts Escèniques arriba a la Sala Petita del Teatre Principal dia 28 de setembre 2019. Aquesta cita anual per reivindicar la diferència com a riquesa cultural és un marc formal on donar visibilitat als projectes dedicats a treballar la inclusió social dels col·lectius en risc d’exclusió social o capacitats diferents a partir de la creació artística comunitària.

La jornada 2019 es desenvoluparà durant tot el dissabte, amb diverses ponències i presentacions, un taller participatiu obert a usuaris, familiars i interessats i culminarà amb l’exhibició a la Sala Gran del Principal de l’obra Happy Island, a càrrec de La Ribot & Bailando com a diferença.

Enguany les sessions que configuren la trobada tenen com a un dels objectius centrals acostar-nos a la realitat artística inclusiva del nostre entorn més proper, Mallorca. A partir de la presentació de projectes i iniciatives locals convidam a una sessió de creació de xarxa i obertura de diàleg entre tots els agents (intèrprets, dinamitzadors, gestors culturals, entitats... ) necessaris per fer créixer aquesta realitat.

Jornada: 28.09.2019 (segons programa)
Entrada gratuïta inclosa a Happy Island: 28.9.2019 a les 20h a la Sala Gran (es bescanvia amb la vostra incripció a Taquilla)
+ informació: educa@teatreprincipal.com

Preu
Quantitat
5,00 €
Total: 0,00 €
Comprar
Desenvolupat perKoobin